KASTAMONU / ÇATALZEYTİN - ÇATALZEYTİN ÖĞRETMENEVİ MÜDÜRLÜĞÜ

ÇATALZEYTİN ÖĞRETMENEVİ´MİZ AÇILMIŞTIR

2012 yılında Çatalzeytin Öğretmenevi oda sayısının az olması ve kazancının yetersiz olması nedeniyle kapatılmıştı. Öğretmenevinin 2013 yılında yapılan 200 kişilik pansiyonunda 100 yataklı öğretmenevi açılması için girişimlerde bulunulmuş, ve bakanlığımız tarafından yeniden açılması için, gerekil izinleri almış bulunmaktayız. Çatalzeytin Öğretmenevinde ilçemizde bulunan 250 taşıma öğrencisine öğle yemeği verilmesi, bunun yanında Şehit Engin Açıkgöz ÇPAL Pansiyonunda bulunan 45 öğrenciye sabah kahvaltısı öğle ve akşam yemeği verilecektir.

Çatalzeytin öğretmnevinin açılması için emek harcayan  ve katkı sağlayan, Kastamonu Milletvekilleri Sayın Hakkı KÖYLÜ, Metin ÇELİK ve Murat DEMİR´ e Akparti İl Başkanı Halil ULUAY ve Çatalzeytin Kaymakamı Recep KOŞAL´ a Belediye Başkanımız Musa İhsan UĞUZ´ a Akparti Çatalzeytin İlçe başkanı Sinan KARADAĞ, İl Genel Meclis Üyesi Mevlüt KAPLAN ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sedat ÜNAL´ a teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Hayırlı olması dileğiyle...

Yayın: 31.01.2017 - Güncelleme: 31.01.2017 12:21 - Görüntülenme: 940